المكتب الإعلامي الفلسطيني في أوروبا

اكتب إلى كوفود!

جيبي كوفود

إن الحالة في فلسطين تزداد مأساوية، و”إسرائيل” ترتكب جريمة جديدة في حي سلوان في القدس المحتلة، هناك أكثر من 1500 فلسطيني سيتم طردهم قسرياً من ديارهم على يد السلطة القائمة بالاحتلال، و”إسرائيل” تمارس التطهير العرقي بحق هذه العائلات الفلسطينية، بذريعة أنها تنشئ حديقة سياحية في المنطقة دعما لمنظمة متطرفة تدعم المستوطنين والاستيطان تدعى “العاد”.
ولهذا السبب دعا الناشطون الفلسطينيون الناس في جميع أنحاء العالم إلى اتخاذ إجراءات، ولهذا السبب نأمل أن تقضي بعض الوقت في إرسال رسالة إلكترونية إلى وزير الخارجية جيبي كوفود. وفيما يلي اقتراح.
لقد غضت الدولة الدانمركية الطرف عن الاحتلال لفترة طويلة جدا، وقد حان الوقت لتغيير السياسة في هذا المجال، يجب أن تكون هناك مقاطعة فورية وعقوبات ضد الاحتلال!

    Att. Udenrigsminister Jeppe Kofod.
    Vedr. Stop etnisk udrensning i Silwan

    Kære Jeppe Kofod
    Den israelske højesteret har den 8. juni udstedt en dom, som tvinger 1500 palæstinensere i Silwan kvarteret i Jerusalem til at nedrive deres hus inden for 21 dage. Gør de ikke det, vil de israelske myndigheder komme og nedrive husene og sende regningen videre til familierne.
    Kort sagt, Israel vil gøre 1500 palæstinensere hjemløse i Jerusalem for i stedet at opføre en ”Biblical Park”, som vil styrke besættelsesmagtens koloniale turisme til byen til fordel for bosætterorganisationen ”Elad”. Elad er en højreorienteret bosætterorganisation, som så sent som i 2018 fik doneret 115 millioner USD fra donerer, hvor de fleste af virksomhederne befandt sig i skattely.

    Kilde: https://www.haaretz.com/.premium-right-wing-israeli-group-elad-received-millions-from-shadowy-private-donors-1.5413604

    Dette er endnu et kapitel af Israels etniske udrensningspolitik, som har til formål at konsolidere deres magt i det besatte område via tvungen fordrivelse af en befolkning, som har levet i byen i generationer.
    Derfor har palæstinenserne udstedt et nødkald til det internationale samfund om at skride ind og stoppe den politik. Og derfor opfordrer jeg dig og den danske regering til at tage handling. Til at fordømme den israelske apartheidpolitik og etniske udrensning. Til at indføre boykot mod Israel både økonomisk, kulturelt og politisk. Dette indebærer også at forbyde danske firmaer og investeringsfonde at tjene penge på den ulovlige besættelse.
    Jeg håber på, at du og regeringen vil gå foran og handle. For demokratiske værdier, for menneskerettigheder og for menneskers frihed.

    Med venlig hilsen

     

    Exit mobile version